Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2007 10:54 - To bi cotie intrvuta na paola
Автор: sladyranataaaaaaaaaa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10227 Коментари: 3 Гласове:
0



                     E togo i produljenieto na...
                        Intervutata na paola

Паола Рей: "Аз съм суперстрастна жена и давам всичко"
Общителната Химена Елисондо, която скоро ще посети Испания, уверява: "В момента най-голямата ми мечта е да съм майка и съпруга".
image
Паола Рей е една от най-харесваните актриси в Колумбия.

Жизнерадостен дух и пищно тяло.

Това са първите две в дългия списък с качества на Паола Рей (25 години).

Колумбийската актриса "Химена Елисондо в Трима братя, три сестри" говори в ексклузивно интервю за списанието "Que me dices!" за кариерата си като актриса, страстта си към съзтезателните коли и любовта.

"В момента съм сама, понякога е важно да отделиш време за себе си" признава.

Паола, изживявала ли си някога толкова страстан любов като тази на Химена към Оскар Рейес?
Да, но по мой начин. Изживявала съм страстта, но не и лъжата. Никога не е трябвало да си измислям годеник или да се крия от семейството ми.

Каква е истинската Паола Рей, когато няма камери?
Суперстрастна съм, обичам това, което правя, отдавам сърцето си, давам всичко и съм отговорна.

"Беше чест да работя с актьорите от Трима братя"
image
Паола с един екземпляр на списанието "Que me dices!"
В Испания, привлекателната външност на тримата братя Рейес предизвика голямо впечатление у жените. Какво чувстваш като работиш с толкова атрактивни мъже?
Толкова атрактивни и толкова професионални в работата си. Беше чест и късмет да работя с тях. Беше много забавно и ги обичам много. Дори с Ел Гато Хуан Алфонсо Баптиста работих отново и в Жената в огледалото.

Най-несподелемиата смешна случка от снимките на Трима братя беше...
Първата любовна сцена на Химена и Оскар на водопадите. Беше много притеснителна. Хуан А. Баптиста "Оскар Рейес" и аз отскоро снимахме и на практика не се познавахме, а бяхме сами и голи до реката! Снимахме в планината и мина доста време от времето, когато извикаха "край!" до времето, когато дойдоха при нас след края на сцената.

"Запознах се с Хуан А. Баптиста - Оскар - снимайки заедно и голи на реката"
image
Паола се забавлявала много по време на "Трима братя, три сестри"

Как е сега връзката ти с останалите глвани герои в Трима братя...?
Прекрасна, защото снимането на Трима братя... беше много хубаво, сприятелих се с много хора. След това всеки продължи живота си: Марио замина за Маями, Майкъл за Ню Йорк, а със Гато сега приключихме пътуването си до Венесуела за промоцията на Жената в огледалото.

Говори се, че си имала проблеми с Данна Гарсия (Норма Елисондо).
Не съм имала проблеми с никой. Данна е прекрасна и една от жените с най-голям талант в Колумбия.

Как е сърцето ти?
В момента съм сама, но съм много добре. Понякога е важно да отделиш време за себе си, да си сама, за да съзрееш и да се опознаеш по-добре.

"Никога не съм имала проблеми с Данна Гарсия"

Говори се, че си скъсала с годеника си Хорхе Карденас заради Пауло Кеведо, отрицателният герой в Жената в огледалото
Не е така. Не скъсахме заради трети човек, а защото връзката ни се изчерпа. Хорхе и аз вече бяхме скъсали, когато започнах да промоцирам с Пауло новелата, която записахме през 2004. За 10 години кариера, не съм била замесена в нито един скандал.

Знам, че си много запалена по съзтезанията с коли...
Тлкова, че дори съм уаствала в някои. Оправих си колата, за да може да участва и съм печелила награди.

Познаваш ли пилота Фернандо Алонсо?
Не лично, но бих била очарована. Той е голям пилот и заслужава да спечели титлата тази година.

Каква е най-голямата ти мечта?
В момента най-голямата ми мечта е да съм майка и съпруга.

И би ли искала да работиш в Испания?
Да, много ми харесва испанското кино и бих искала да работя с Алмодовар. Възхищавам му се много, въпреки че той вече не си спомня, че ни запознаха на кино-фесртивала в Сан Себастиан през 2002.

Мислиш ли отново да ни посетиш?
Да, съвсем скоро. Подготвям посещението си за края на септември или началото на октомври.

image
В детското си лице Паола комбинира чувственост и невинност.

Още едно:

Какво е най-хубавото в твоята професия?

Вниквайки в персонажите, които играя, всъщност опознаваш себе си.

А кое е лошото на телевизионната кариера?

Загубата на личен живот, с което тряабва да свикнеш.

Притесняват ли те бръчките?

Не, млада съм още, пък и смятам, че всяка възраст си има своя чар. Освен това за една истинска актриса физическата красота не е всичко.

Правила ли си си някакви пластични операции?

Да, през 1999 г. увеличих бюста си с едни размер. Направих го,
защото така се чувствам по-добре в собственото си тяло.

Какво смяташ, че е най-хубавото в теб?

Това, че мога да поискам прошка, когато сгреша, и да простя
на другите, когато сгрешат.

Какво би те депресирало?

Ако съм без работа и ако се скарам с някого.

Занимаваш ли се с някакъв бизнес?

Да, заедно с баща ми сме съдружници в една френска козметична фирма. Засега продуктите й са разпространени само в Европа, но идеята е да се продават по целия свят.

Виждаш ли се като майка?

Разбира се. Искам да се омъжа в черква с принца на мечтите ми и
да имаме три деца.

Имаш ли близък човек до себе си?

Ще кажа само, че съм щастлива. Има човек до мен. Той не е от шоубизнеса, но повече няма да издавам нищо.

Каква е тайната на щастието според теб?

Да изживяваш всеки момент стопроцентово и да казваш това, каквото мислиш, защото никога не знаем колко още живот ни остава.

Какво би искала да ти се случи утре?

Искам нещо да ме изненада.

Последно:

Паола Рей изживява най-добрия момент от живота си
"Мисля, че най-голямата тайна на красотата, е любовта"
Откакто засне теленовелата "Бавачката" тази колумбийка се превърна в международна звезда. Без съмнение ролята на секси бавачка ще се помни от публиката, защото изигравайки тази роля Паола Рей доказа, че е много чувствена жена, латиноамериканка с всички характеристики на кралица на красотата и много талантлива актриса. 25-годишната Паола Рей изживява най-добрия момент в живота си, както в личен, така и в професионален план. Участието й в теленовелата "Трима братя, три сестри" отново откри пътя на славата и известността за нея.
Тя е много интелигентна, но и много чувствителна, много неща я карат да плаче и се опитва да се грижи за семейството си. Всъщност голямото й притеснение е Хосе, по-малкия й брат, който обожава повече от всичко и се опитва да се разбира с него и да е в течение с обучението му в всички аспекти. Най-скорошният й проект е "Жената в огледалото", където е главна героиня заедно с Хуан Алфонсо Баптиста и където играе "грозната", въпреки че тази "грозна" е също толкова красива, защото красотата на актрисата и ангелското й лице няма как да бъдат прикрити дори от имплантантите и грима, който трябваше да й сложат за тази роля.

За личния си живот казва:
"В много специален етап от живота си съм, мога да кажа, че съм много спокойна, случиха се много неща, но извадих възможно най-голяма полза и от добрите, и от лошите неща. Имах дълга и много хубава връзка с Хорхе Карденас, мисля, че той е чудесен мъж, наистина невероятен и, да, връзката ни достигна края си, но мисля, че никога не бях намирала толкова любов в един мъж. Той ме караше да се чувствам много важен за света човек, отделяше ми времето си, пространството си, целия си живот и ми даде свобода да се развивам както в личен, така и в професионален план, за което ще съм му благодарна винаги. Той е разбиращ, съпричастен човек, много е специален и времето, през което бяхме заедно, беше много красиво, винаги ще го помня, защото събуди в мен чувства, които никога не си бях представяла, въпреки че той може би дори не иска да чуе името ми, но някой ден ще разбере, че беше по-добре да се разделим навреме, за да не го разочаровам никога, защото той не заслужава това. Свърши се, да, но се наслаждавах доста. Сега имам други планове за живота си. Сърцето ми е заето от друг човек, който привлече вниманието ми, но не мога да кажа, че заради тази нова любов скъсах с Хорхе. Нещата приключиха, защото липсваше нещо, не заради друг човек. Но научих много как да отдавам напълно тялото и душата си и сега това знание ми помага да се отдам изцяло на новата ми връзка. Любовта не е вечна и затова, когато я чувства, човек трябва да я изживее напълно, защото не знае кога ще си иде от сърцето му.

След като завърши този проект на Телемундо, какви са плановете ти?
"В този момент искам да се концентрирам в изучаването на английски, мислях да отида за известно време в някой град в САЩ, но предпочитам да го уча в Богота, за да не е нужно да се отделям от любимите му хора, въпреки че все пак смятам да прекарам известно време в Маями и после да се върна да уча английски в моята страна. Всичко зависи от свободното ми време и кога ще започне следващия ми професионален проект."
Въпреки че малко знаят, Паола Рей е следвала инжинерна химия. Въпреки това, страстта й е актьорството, професията, с която смята да се занимава да края на живота си. Тя знае, че за да останеш на върха в тази кариера, е много важен външният вид, за който тя се грижи много. Въпреки че се знае, че е много красива, от дете е имала леки комплекси за наднорменото тегло и изпада в паника като надебелее, дори много малко. Тъй като обича да си похапва и няма време да ходи на фитнес, тя има уреди вкъши и там тренира, за да се поддържа във форма, да подобри кръвообращението си и да намали мазнините в ханша, които са най-големия й проблем. Кожата на лицето си пази с тоник от рози - една от най-големите й тайни за красота. Може да забрави каквото и да е, но не и да си слож този продукт.

Въпреки грижите, които полагаш, мислиш ли, че някой ден ще имаш нужда от пластична хирургия, за да останеш красива?
"Уф, не... не знам... Не обичам да говоря за пластична хирургия, аз съм естествена жена, нямам нищо оперирано. Да, притеснявам се много да не надебелея, но се справям с упражнения, диети, масажи, всичко, което е далеч от химията и рисковете на операционната зала. Приемам себе си такава, каквато съм и съм щастлива така, виждала съм много случаи, в които хапчетата за отслабване, инжекциите и пластичните операции вредят много на хората, страх ме е от тях, затова предпочитам да не ги намесвам в живота ми, уй не... Какъв ужас. Ако човек не може да постигне нещата естествено, трябва да се обърне към тях, макар да не са най-лесният път, но са безспорно най-сигурни. Аз мисля, че най-гопямата тайна на красотата е любовта. Когато я имаш, сияеш, летиш, дишаш, живееш, ай не знам... Мисля, че когато имаш любов в живота, това влияе на всичко и те прави красув човек отвътре и отвън."

Това е интервюто - страхотно е, не мислите ли? И явно говори за Алфонсо, че е новият мъж в живота й, защото всичко съвпада с инфото от Поли, Инка и адашката - много ви благодаря пак за всички интервюта и статии. Това е само едно доказателство, че те не са били измислени, защото Паола говори по същия начин за скъсването с Хорхе... Освен това обърнете внимание, че никъде не се споменава за скандала с Пауло Кеведо - за който я обвиняваха, че има връзка с него и затова скъсала с Хорхе и тя трябваше да дава специално интервю, за да изясни, че няма нищо между нея и Пауло и не заради него е скъсала с Хорхе. Това значи, че може би интервюто е взимано преди това - а според тия от Телемундо Паола скъсала с Хорхе непосредствено преди този скандал. Ето едно доказателство, че не е така - а е скъсала отдавна с него, когато ни каза Стефи и това интервю може би е взимано тогава, иначе щяха да я питат Пауло ли е тоя мъж, въпреки че тя неведнъж заяви, че въобще няма нищо общо с него. А, и забележете, че казва, че не иска да се оттделя от Богота където са любимите й хора. А Алфонсо има апартамент в Богота (апартамента, в който знаем от интервютата, че живеят заедно Паола и Алфонсо). Сега със сигурност живее там, защото за снимките на "Кралици" трябва да е в Богота, защото там се снима сериала, иначе в края на ЖВО се беше преместил в апартамента си в Маями. Сега явно Паола го чака да се осводоби малко, за да идат пак малко да поживеят в Маями да учи английски, а после пак ще се върнат - той да си продължи снимките, а тя ще си продължи обучението по английски, ама вече не в САЩ. Всичко се връзва - не мислите ли?
Много се радвам - и как говори накрая колко много го обича и как това влияе на красотатата във всеки аспект... Явно наистина Паола и Алфонсо са решили да пазят връзката си в тайна, но все пак са заедно - а това е невероятно.

Ето и част от едно ново интервю на Алфонсо от посещението му в Аржентина през юли тази година:
"Сега съм в процес на спокойствие и организиране на идеите ми емоционално. Изградих връзка с една жена, която обичам много, но човек никога не знае какво може да се случи" - сменя темата - "Не знам, не говоря испански" казва с акцент и през смях, за да приключи с темата.

В цялото интервю не се споменава нищо за Наталия Парис, само за "една жена" - ако беше Наталия, щеше да каже, че е тя, тъй като пресата знае за връзката им. Но тъй като вероятно става въпрос за Паола и двамата искат да запазят връзката си в тайна, за да не им я развалят медиите, не споменава имена.
Забележете, че и двамата са много несигурни и не искат да насилват нещата, за да не свърши бързо-бързо тази любов. Тя казва, че любовта трябва да се изживее докато я има, защото не се знае какво може да стане, а той, че в момента се опитва да си изясни какво точно иска. Явно и двамата са разочаровани от скъсванията си с Хорхе и Наталия съответно и сега инаистина искат да излезе нещо истинско от връзката им. Много се радвам за тях...
Инче Алфонсо е голям шегаджия - това, че не говори испански е много забавно измъкване от темата - даже се престорил, че има и акцент.


                     Porednoto intevu na paola

сериала "Жената в огледалото" Паола Рей играе две роли- на красивия модел Марица и на Хулиана,грозно момиче,което се появява в огледалото,когато Марица се погледне в него.

"Много по-трудно е когато трябва да играеш двойна роля,както в този случай,защото хората често са идентифициране с героя,който играят,въпреки факта,че имат собствена индивидуалност" каза актрисата. "Например,за да играя ролята на Хулиана аз трябва да върша много телесна раота и да говоря различно,защото двете щяха да имат еднакъв глас и аз трябва да променям гласа си и жестовете на лицето си."

В интервюто Паола Рей изтъкна разликата между "Жената в огледалото" и друг колумбийски сериал с голям успех (тук говорят за Грозната Бети)

"Хулиана е грозна жена и всички я сравняват с Бети. Моята героиня-Хулиана, е комплексирана жена, тя се е посветила на грижите за нейната майка,който живее обзета от мисълта за красота. Тоест тя не е грозна физически,а е свръхчувствителна и няма самочувствие. Тя самат по нищо не прилича на грозната Бети,защото са тотално различни."

"Героинята ми е основана изцяло на чувстителността (нежността) и на всички онези страхове и несигурност,които всички хора носят в себе си."

Паола Рей ни уверява,че излъчването на сериала в САЩ ще започне едновременно с това в Колумбия.

"Ще бъда много заета в следващите 12 месеца. Истината е,че съм много радостна,но и нервна,изпълнена с очаквания,защото това не лесен сериал,тоест не е на обикновена тема, свръхестествените неща и магията не са нещо лесно."

"Вярвам,че в този сериал има две важни съставни части: едната е нежната страна,която всички носим вътре в себе си,мечтата,която всички имаме и възможността да превръщаме мечтите си в реалност.Сериалът е допълнен от два свята-единият е общодостъпният,където съществува училище за танци,където ще видиш много плът,много чувство. А другият свят е свят на моделите и илюзията,с много красота,но където животът

image



              Tova intervu e na paola i horhe biv6iq i muj 

Това интервю е с Паола Рей и Хорхе Карденас и е по повод една публикация в списание ТВиНовелас, че Паола изневерила на Хорхе с Пауло Кеведо и затова скъсали, защото тя имала връзка с Пауло, който междувременно е женен, ама после тя скъсала и с Пауло заради трета жена, с която Пауло отишъл на някакви награди в Картафен. А после Хорхе, че говорил някакви ужасни неща за нея. Въобще всякви глупости и измислици. Но се оказва, че не е вярно. Паола и Хорхе наистина са скъсали, но не заради Пауло.

Актьорите разказоха в ексклузивно интервю за АЛИ всичко за статията, в която се казва, че тя му е изневерила.

Пристигнаха заедно, опровергавайки слуховете, че са се скарали жестоко. В началото бяха напрегнати, но малко по малко се отпуснаха и дори изплуваха чувствата им, заради които в продължение на година и девет месеца бяха най-модерната артистична двойка.

Как реагира на публикацията?

Паола: Съкруши ме отвътре. Понякога хората не си дават сметка, че една лоша информация може да разруши живота на някой. От 10 години се развивам в тази кариера и никога не бях чувала скандал за мен... (очите и се изпълват със сълзи и спира да си поеме дъх)... Много е тежко за мен...

Какво всъщност се случи, Хорхе?

Хорхе: Някой си е измислил историята. Понякога слагат в устата ти думи, които не си казал.

Не си ли казал това, което беше написано?

Х: Не, всъщност е много сложно. Просто говорих с един приятел за една ситуация, която не беше изяснена. Никога не съм давал интервю като това, което излезе.

Какво каза тогава?

Х: Не искам да коментирам, вината не е на списанието, а на различни хора, които са се заели да измислят всичко. Очевидно бях тъжен заради всичко, което говореха.
Нямаше начин да говоря с Паола, защото умислено го направиха, когато тя не беше тук и нямаше как да докаже нищо. Тъжен съм заради ситуацията, но съм тъжен заради това, че скъсахме. И - искам да изясня - това нямаше нищо общо... Не скъсахме заради трети човек, а защото връзката ни се изхаби и това, което всеки прави с личния си живот, си е негова работа, защото вече бяхме скъсали.

Преди колко време скъсахте?

П: Преди няколко седмици. И за добро или лошо, аз пътувах за промоциите на последните епизоди на сериала (Жената в огледалото) в САЩ.
За щастие или нещастие този човек (Пауло Кеведо, акрьор в същия сериал) идваше навсякъде с мен. Аз вече бях приключила с Хорхе и ако бях решила да имам връзка с него или с някой друг, беше мое лично решение. Никога не съм била невярна на Хорхе и той го знае.

Не е ли станало нищо с Пауло?

П: Просто се опознавахме като двама души, които отиват на пътуване. Работим заедно и започнахме да излизаме заедно по събития. Заради това Телемудно ни изпрати в Маями.

Но излизахте ли в романтичен план?

П: Опознавах човек, който не ми изглеждаше лош. Не съм направила нищо лошо, не съм крала, не съм мамила, не съм слагала "рога" на никой. И дали този мъж е или не е женен - както говорят - не ме интересува. Това си е негов личен живот.

Имахте ли или не "афера"?

П: Какво ще рече "афера"?

Ами някой се започнава с някой друг свободен човек...

П: Какво може да стане за четири дни, колкото най-много бяхме заедно? Нито мога да се влюбя, нито да се омъжа за някой за това време. Аз знам каква е истината и няма да падна в капаните на останалите.
Съвестта ми е чиста. Пауло е отличен колега и човек и ако пак се срещнем, добре, ако не, няма.

Какво почувства към Хорхе, когато видя публикацията?

П: Тива е първото и единствено обяснение, което ще дам. Няма да говоря с никой повече. За добро или лошо, когато са се обадили на Хорхе, може да са му напълнили главата с глупости, но аз вярвам на това, което той ми казва; дори да излизат хиляди статии, твърдящи обратното.
Разбира се, много е тежко да гледам тези публикации навсякъде. Понякога не искам да излизам на улицата, защото ме наранява. Но знам, че той не го е казал и това компенсира болката, която някои искат да изпитват.

Как се справяш с това на улицата?

П: Не се справям. Не искам да се изправям срещу него. Дойдох в Колумбия, когато разбрах за всичко и защото исках да разбера какво се случва. Сега знам, че понякога хората ги изнтересува първото впечатление и това е мноиго тежко.

Не се ли съмняваше в Хорхе?

П: Естествено. Човек съм и ми изгърмяха бушоните, но се успокоих и се опитах да мисля. Не исках да се нахвърлям върху някой толкова специален като Хорхе. После помислих, че точно това е, което искат, за да могат после да публикуват, че аз съм казала това или онова.

Какво чувстваш към Хорхе?

П: Той е много специален човек, това е най-красивата връзка, която съм имала в живота си.

Мислили ли сте да вземете законови мерки?

Х: Не. Това ще значи да раздухаме историята. Да обвиним някоя медия, не, това е лично.

Говори ли вече с този, който в забъркал бъркотията?

Х: Да, но няма да коментирам това, трудно ми е.

Как се чувстваш?

Х: След цялата неразбория, съм спокоен. Сега съм сам и единствения ми интерес е дискът, който записвам и една продукция, в която ще работя.

Мислиш ли, че Паола ти вярва?

Х: Надявам се. Бяхме честни един към друг и сме в мир, другото не ни интересува. Такава красива връзка не можа да се превърне в омраза.

Какво чувстваш към нея?

Х: Толкова малко седмици след като скъсахме, любовта още не е умряла. Тъжно ми е, че толкова неща, като например професиите ни, допринесоха да скъсаме.

Какво в нея ти липсва?

Х: Тя беше всичко за мен. Сега се чувствам празен и не знам накъде да тръгна.

Какво ти липсва от Хорхе, когато бяхте годеници?

П: Всичко... Закуските сутрин, човекът до мен.

Има ли "опасност" от сдобряване?

П: Не знам. Всичко стана толкова скоро и каквото и да кажем, може да бъде използвано срещу нас.

Х: Всичко е много объркано и още повече след този скандал. Бог ще реши дали ще се съберам пак или дали ще бъдем щастливи с други хора.

Това поне доказва, че Паола вече не е с Хорхе и може би си е с Алфонсито. Това, че казват, че са скъсали скоро, може да е защото интервюто е старо или просто така казват, защото Паола не иска да си разкрива личния живот, а все пак е трябвало да опровергаят скандала с Пауло и са казали, че сега са скъсали.

image



                                 Intervu s paola

Паола Рей изживява най-добрия момент от живота си
"Мисля, че най-голямата тайна на красотата, е любовта"
Откакто засне теленовелата "Бавачката" тази колумбийка се превърна в международна звезда. Без съмнение ролята на секси бавачка ще се помни от публиката, защото изигравайки тази роля Паола Рей доказа, че е много чувствена жена, латиноамериканка с всички характеристики на кралица на красотата и много талантлива актриса. 25-годишната Паола Рей изживява най-добрия момент в живота си, както в личен, така и в професионален план. Участието й в теленовелата "Трима братя, три сестри" отново откри пътя на славата и известността за нея.
Тя е много интелигентна, но и много чувствителна, много неща я карат да плаче и се опитва да се грижи за семейството си. Всъщност голямото й притеснение е Хосе, по-малкия й брат, който обожава повече от всичко и се опитва да се разбира с него и да е в течение с обучението му в всички аспекти. Най-скорошният й проект е "Жената в огледалото", където е главна героиня заедно с Хуан Алфонсо Баптиста и където играе "грозната", въпреки че тази "грозна" е също толкова красива, защото красотата на актрисата и ангелското й лице няма как да бъдат прикрити дори от имплантантите и грима, който трябваше да й сложат за тази роля.

За личния си живот казва:
"В много специален етап от живота си съм, мога да кажа, че съм много спокойна, случиха се много неща, но извадих възможно най-голяма полза и от добрите, и от лошите неща. Имах дълга и много хубава връзка с Хорхе Карденас, мисля, че той е чудесен мъж, наистина невероятен и, да, връзката ни достигна края си, но мисля, че никога не бях намирала толкова любов в един мъж. Той ме караше да се чувствам много важен за света човек, отделяше ми времето си, пространството си, целия си живот и ми даде свобода да се развивам както в личен, така и в професионален план, за което ще съм му благодарна винаги. Той е разбиращ, съпричастен човек, много е специален и времето, през което бяхме заедно, беше много красиво, винаги ще го помня, защото събуди в мен чувства, които никога не си бях представяла, въпреки че той може би дори не иска да чуе името ми, но някой ден ще разбере, че беше по-добре да се разделим навреме, за да не го разочаровам никога, защото той не заслужава това. Свърши се, да, но се наслаждавах доста. Сега имам други планове за живота си. Сърцето ми е заето от друг човек, който привлече вниманието ми, но не мога да кажа, че заради тази нова любов скъсах с Хорхе. Нещата приключиха, защото липсваше нещо, не заради друг човек. Но научих много как да отдавам напълно тялото и душата си и сега това знание ми помага да се отдам изцяло на новата ми връзка. Любовта не е вечна и затова, когато я чувства, човек трябва да я изживее напълно, защото не знае кога ще си иде от сърцето му.

След като завърши този проект на Телемундо, какви са плановете ти?
"В този момент искам да се концентрирам в изучаването на английски, мислях да отида за известно време в някой град в САЩ, но предпочитам да го уча в Богота, за да не е нужно да се отделям от любимите му хора, въпреки че все пак смятам да прекарам известно време в Маями и после да се върна да уча английски в моята страна. Всичко зависи от свободното ми време и кога ще започне следващия ми професионален проект."
Въпреки че малко знаят, Паола Рей е следвала инжинерна химия. Въпреки това, страстта й е актьорството, професията, с която смята да се занимава да края на живота си. Тя знае, че за да останеш на върха в тази кариера, е много важен външният вид, за който тя се грижи много. Въпреки че се знае, че е много красива, от дете е имала леки комплекси за наднорменото тегло и изпада в паника като надебелее, дори много малко. Тъй като обича да си похапва и няма време да ходи на фитнес, тя има уреди вкъши и там тренира, за да се поддържа във форма, да подобри кръвообращението си и да намали мазнините в ханша, които са най-големия й проблем. Кожата на лицето си пази с тоник от рози - една от най-големите й тайни за красота. Може да забрави каквото и да е, но не и да си слож този продукт.

Въпреки грижите, които полагаш, мислиш ли, че някой ден ще имаш нужда от пластична хирургия, за да останеш красива?
"Уф, не... не знам... Не обичам да говоря за пластична хирургия, аз съм естествена жена, нямам нищо оперирано. Да, притеснявам се много да не надебелея, но се справям с упражнения, диети, масажи, всичко, което е далеч от химията и рисковете на операционната зала. Приемам себе си такава, каквато съм и съм щастлива така, виждала съм много случаи, в които хапчетата за отслабване, инжекциите и пластичните операции вредят много на хората, страх ме е от тях, затова предпочитам да не ги намесвам в живота ми, уй не... Какъв ужас. Ако човек не може да постигне нещата естествено, трябва да се обърне към тях, макар да не са най-лесният път, но са безспорно най-сигурни. Аз мисля, че най-гопямата тайна на красотата е любовта. Когато я имаш, сияеш, летиш, дишаш, живееш, ай не знам... Мисля, че когато имаш любов в живота, това влияе на всичко и те прави красув човек отвътре и отвън."

Това е интервюто - страхотно е, не мислите ли? И явно говори за Алфонсо, че е новият мъж в живота й, защото всичко съвпада с инфото от Поли, Инка и адашката - много ви благодаря пак за всички интервюта и статии. Това е само едно доказателство, че те не са били измислени, защото Паола говори по същия начин за скъсването с Хорхе... Освен това обърнете внимание, че никъде не се споменава за скандала с Пауло Кеведо - за който я обвиняваха, че има връзка с него и затова скъсала с Хорхе и тя трябваше да дава специално интервю, за да изясни, че няма нищо между нея и Пауло и не заради него е скъсала с Хорхе. Това значи, че може би интервюто е взимано преди това - а според тия от Телемундо Паола скъсала с Хорхе непосредствено преди този скандал. Ето едно доказателство, че не е така - а е скъсала отдавна с него, когато ни каза Стефи и това интервю може би е взимано тогава, иначе щяха да я питат Пауло ли е тоя мъж, въпреки че тя неведнъж заяви, че въобще няма нищо общо с него. А, и забележете, че казва, че не иска да се оттделя от Богота където са любимите й хора. А Алфонсо има апартамент в Богота (апартамента, в който знаем от интервютата, че живеят заедно Паола и Алфонсо). Сега със сигурност живее там, защото за снимките на "Кралици" трябва да е в Богота, защото там се снима сериала, иначе в края на ЖВО се беше преместил в апартамента си в Маями. Сега явно Паола го чака да се осводоби малко, за да идат пак малко да поживеят в Маями да учи английски, а после пак ще се върнат - той да си продължи снимките, а тя ще си продължи обучението по английски, ама вече не в САЩ. Всичко се връзва - не мислите ли?
Много се радвам - и как говори накрая колко много го обича и как това влияе на красотатата във всеки аспект... Явно наистина Паола и Алфонсо са решили да пазят връзката си в тайна, но все пак са заедно - а това е невероятно.

Ето и част от едно ново интервю на Алфонсо от посещението му в Аржентина през юли тази година:
"Сега съм в процес на спокойствие и организиране на идеите ми емоционално. Изградих връзка с една жена, която обичам много, но човек никога не знае какво може да се случи" - сменя темата - "Не знам, не говоря испански" казва с акцент и през смях, за да приключи с темата.

В цялото интервю не се споменава нищо за Наталия Парис, само за "една жена" - ако беше Наталия, щеше да каже, че е тя, тъй като пресата знае за връзката им. Но тъй като вероятно става въпрос за Паола и двамата искат да запазят връзката си в тайна, за да не им я развалят медиите, не споменава имена.
Забележете, че и двамата са много несигурни и не искат да насилват нещата, за да не свърши бързо-бързо тази любов. Тя казва, че любовта трябва да се изживее докато я има, защото не се знае какво може да стане, а той, че в момента се опитва да си изясни какво точно иска. Явно и двамата са разочаровани от скъсванията си с Хорхе и Наталия съответно и сега инаистина искат да излезе нещо истинско от връзката им. Много се радвам за тях...
Инче Алфонсо е голям шегаджия - това, че не говори испански е много забавно измъкване от темата - даже се престорил, че има и акцент.

image



                           Pak intervu na paola
Една опасна жена...
ПАОЛА РЕЙ: "Има вечери, когато си взимам биберон, защото съм много нежна и малко глезена"
"Като по-млада имах цял куп комплекси, най-вече заради ръста ми, който е 1,62"

Ако преди няколко седмици в Испания бяха двама от колегите й, сега Паола Рей беше тази, която, възползвайки се от бума на известността си, направи разходка насам с цел да се промоцира още повече, ако е възможно, а може би и да остане за кратко или дълго да работи тук. Родена в Колумбия и на крачка да навърши 26 години, Паола оставила следването си по индустриално инжинерство заради света на актьорската игра и се превърна в истински феномен благодарение на "Трима братя, три сестри" и "Жената в огледалото". Тя е красива, симпатична и веселячка... Какво повече да иска?
Представяше ли си успеха, който имаш в Испания?
Абсолютно не, нито в Испания, нито във всички места, където се е излъчвала "Трима братя, три сестри". Беше невероятно, но успеха в Испания е най-сладкия, защото за латиноамериканците Испания е много важен пазар за работа.
Би ли останала да работиш тук?
Бих била очарована да остана в тази страна, само остава да ми предложат интересна работа, за да го направя.
Как ти се струват испанските мъже?
Харесват ми много, най-вече начинът им на говорене, имат много привлекателен акцент, освен това са много красиви и галантни.
Казваш го като Паола Рей или като Химена Елисондо?
Като Паола Рей. Не приличам прекалено на Химена за щастие. Много по-нежна съм.
А романтична?
Страшно много.
Вярно ли е, че вечер си взимаш един биберон?
Понякога да. Вече казах, че съм много нежна и малко глезена.
С нежност ли те покоряват?
Харесва ми да се отнасят добре с мен и да ме покоряват на основата на нежност, детайли, хубави думи... всички тези неща.
Какво беше преживяването да позираш с малко дрехи за едно списание?
Направих го, защото бях обградена от приятели и много близки хора, защото по принцип съм много срамежлива с тялото си.
Казват, че си еротичен мит...
Чувала съм го и не звучи зле. Аз се смятам за най-нормално момиче, но е приятно да чувам такива неща.
Какво най-много харесваш в тялото си?
Очите ми, защото са много изразителни. В погледа ми могат да се прочетат чувствата ми.
А най-малко?
Примемам се такава, каквато съм и се научих да се обичам. Като по-млада имах цял куп комплекси, най-вече заради ръста ми, който е 1,62, но с времето го превъзмогнах. Сега най-много искам да съм здрава.
image


                            O6te edno intervu na paola
Паола Рей:

"Благословена съм с талант!"

Колумбийската актриса поддържа кожата си във форма благодарение на революционен козметичен продукт.
Красивата Паола има своя тайна,за да изглежда винаги неотразима на телевизионния екран.Тя използва революционен продукт за красота изцяло с природни екстракти.

"Сценичният грим уморява кожата.Аз често се снимам по 12 маса на ден в продлжение на месеци и това оказва неблагоприятно влияние върху кожата ми.Затова се доверявам на различнни козметични марки",споделя Паола.В момента актрисата се снима в "Пазар от сълзи",но съвсем скоро започва и новото й екранно превъплащение в сериала "Зоро".Ще й партнира Кристиан Мейер.
"През септември приключват снимките на "Пазар от сълзи".Веднага след това започвам участието си в "Зоро".Когато една актриса иска да е на върха,няма време за почивки.Затова приех предложение за най-новата продукция на "Телемундо".Много съм щастлива,защото имам късмет.Господ ме е благословил с талант и с възможности за изява.",коментира пред нашия екип Паола.
"Ако в този момент Господ ме попита:"Това ли искаш от живота"?,бих му отговорила:"Да"!.Никога не съм се чувствала толкова добре,във вътрешен мир със себе си,уравновесена и щастлива".,споделя актрисата.Тя допълвва още,че не се смята за много красива,но не се намира и за грозна."Харесва ми двойната роля в "Жената в огледалото".Много жени се страхуват да погледнат в огледалото,за да не видят нещо,което няма да им хареса.Това е,защото не се приемат такива,каквито са.Когато една жена се приеме,тя започва и да се обича.Аз за пръв път се взрях в огледалото на 16-годишна възраст.Тогава си дадох сметка,че няма да порасна повече на височина,че винаги ще си остана 1.61см.Разбрах,че плановете ми за кариера на модния подиум ще си останат само мечта.Но намерих своето място на снимачната площадка.Открих,че няма никакво значение дали една жена е грозна,или красива,дали е висока,или ниска.Винаги ще има по-високи,по-красиви,по-умни хора.Важното е човек да се харесва такъв,какъвто е,да е заобиколен от хора,които го обичат и ценят.Ако трябва да кажа на кого приличам повече:на Марица или на Хулиана,бих отговорила,че съм накъде по средата.Имам черти и от двете",допълва тя.
image

 

                                 Pak intervu na paola 
   

Паола промени ли те популярността?

Не.Аз съм си същата, само че сега си задавам повече въпроси.Изпълнена съм с много очаквания.Търся своя път в живота.Имам много мечти и желание да ги реализирам.Винаги се питам какво ще стане с живота ми.Днес имам повече идеи,по ясно ми е какво искам. Паола Рей каквото зрителите познават сега,е по сигурна в себе си.Успях да се справя с много предизвикателства,пред които животът ме изправи.Пораснах.И имам огромного желание да продължавам само на пред!

Как се виждаш след няколкко години?
Жена с мн опит мъдра и най важното е че с всеки изминал ден аз се старая да бъда по добър човек!мисля че когато 1 човек се променя към доброто това неминуемо се отразява и на професията му

Какво е твоето отношение към камерата която те следи на сцената
когато започнах да работя като актриса гледах колккото се може по бързо да се измъкна от обективите на камерата!за мен тя беще страшно чудовище от което се плашех и от което бягах!малко по малко обаче започнахме да се сприятеляваме!и въпреки че до ден днешен се страхувам когато трябва да застана пред камерата вече не смятам че тя че чудовище!мисля че в дена в койото престана да се чуствам нервна пред обективите ще се отегля от актьорската професия!
какви чуства изпитваш към колегите с който работиш??

за мен те са като моето второ семейство но са лишени от 1 изключително важно нещо-доверието ми!
Очевидно трябва да се разбирам с колегитер си защотот живем заедно близо година!обстановката трябва да е сърдечна приятна но винаги си остава в границите на снимачната площадка в границите на работната атмосфера
какво е отнощението ти към пиубликата
тя ер най важната за актьорите защото докато ние сме на сцената се превъплащаваме в човешки същества героините им са уникални различни от мен но са като хора като вс нас! когато 1 актьор забрави че е актьор за публиката той се отделя от земята и губи своето очарование за мен е важното е да пресъздавам реалистични персонажи и никога не се самозабравям!!!!!

за какво мислишщ когато режисьорите кажат на снимачката площадка "Действие"
Мисля си че е време да започна да живея за мен актьорстово е равносилно на живот то ме съживява вдъхва ми енергия!
за какво мечтаеш
за моменти които са ми подарявали и ще продължават да ми даряват мн усмивки!
Какво е работата за Паола Рей
Непрекъснато усъвършенстване израстване!
а как се усъвършенстваш?
чрез работаа с усъвършенстването е да работиш над себе си да се опитваш да надвиеш недостатъците си!
Егоцентична ли си
Не имам самочуствие разбира се но смятам че егозентризъмът е признмак за вътрешна несигурносто!Той е трамплин който ни отвежда в 1 измислине и нереален свят!
Какво е изневярата за Паола
Да изневериш означава да лъжиш и мамиш себе си!

Какво е личният живот за Паола Рей
Понятието личен живот за мен означава границата между това което искам публиката да знае за мен и онова което искам да скрия от светлините на прожекторите!Имам приятели в артистичните среди това е задължително защото да си актьор означава да работиш в екип!

Паола Рей за колегите и проектите си
"С Хуан Алфонсо Баптиста се работи лесно!Гато е мн чаровен! ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖЯ ЧЕ МЕЖДУ НАС НЯМА РОМАНТИЧНА ВРЪЗКА НИЕ СМЕ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ!

за вс който твърдят обратното!!!!

С Мишел също е мн приятно да се работи!Той е забавен
Харесва ми ролята ми в Трудна Любов!Героинята ми е зряла жена която сама се грижи за сина си и се справя с трудностите пред който животът я поставя!Немога да кажя кога ще се снимам в нова теленовела надявам се да е скоро в момента имам желание да участвам в игрален филм започнах 2007 г доволна щаслива в превесионален и в личен план!

Информация "Списание Теленовели"

  image   
         
                                                                                  FIN!!!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - paola rey
16.06.2008 13:28
paola rey e super kakto i v rabotata taka i v jivota tq e moqta lubima aktrisa az se kazvan lili
цитирай
2. анонимен - eva
31.05.2009 15:15
strahotna aktrisa
цитирай
3. анонимен - химена
14.08.2009 07:45
тя е върха тя е прекрасна тя е много хубава тя е наи хубавата от сички многоте обичкам хименче ти си върха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladyranataaaaaaaaaa
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 174358
Постинги: 54
Коментари: 54
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031